1 Şubat 2009 Pazar

Fenerbahçe Kulübüne Üyelik

Değerli Taraftarımız,

Kulübümüze üye olmak için gereken detaylı her türlü bilgiyi 0 216 542 19 39 numaralı telefondan alabilirsiniz. Sizlere üyelikle ilgili fikir vermesi açısından aşağıdaki bilgiler dikkatinize sunulmuştur.

Saygılarımızla,

Üyelik için gereken belgeler;

Resimleri yüklemek için burayı tıklatın. Gizliliğinizi korumak için Outlook, bu resmin Internet’ten otomatik olarak yüklenmesini engelledi. Noter tasdikli nüfus cüzdan sureti
Resimleri yüklemek için burayı tıklatın. Gizliliğinizi korumak için Outlook, bu resmin Internet’ten otomatik olarak yüklenmesini engelledi. Noter tasdikli imza beyannamesi
3 Adet vesikalık resim
Resimleri yüklemek için burayı tıklatın. Gizliliğinizi korumak için Outlook, bu resmin Internet’ten otomatik olarak yüklenmesini engelledi. Adli sicil belgesi (son altı ay içinde alınmış)

Üyelik için ayrıca;

Resimleri yüklemek için burayı tıklatın. Gizliliğinizi korumak için Outlook, bu resmin Internet’ten otomatik olarak yüklenmesini engelledi. En az iki asıl üyenin referansı,
Resimleri yüklemek için burayı tıklatın. Gizliliğinizi korumak için Outlook, bu resmin Internet’ten otomatik olarak yüklenmesini engelledi. 18 yaşından büyük olmak,
Resimleri yüklemek için burayı tıklatın. Gizliliğinizi korumak için Outlook, bu resmin Internet’ten otomatik olarak yüklenmesini engelledi. Başka bir spor kulübüne üye olunmaması gerekmektedir.
Resimleri yüklemek için burayı tıklatın. Gizliliğinizi korumak için Outlook, bu resmin Internet’ten otomatik olarak yüklenmesini engelledi. Dernekler kanunun 4. maddesinin ikinci fıkrasının 2 ve 3 numaralı bentlerinde sayılan kimseler, hiçbir zaman kulüp üyesi olamazlar.
Üyelik başvuru formları, kulübümüzden 1YTL bedeli ödenerek elden temin edilebilir.

Resimleri yüklemek için burayı tıklatın. Gizliliğinizi korumak için Outlook, bu resmin Internet’ten otomatik olarak yüklenmesini engelledi. Dışarıdan : 10.000 YTL.
Üye Eş ve çocuk : 2.000 YTL. (Üye çocuklarının 30 yaşını doldurmamış olması ve ayrıca kulüp üyemizin enaz on yıllık üye olması gerekmektedir.)
Amatör Sporcu : 1.000 YTL. (Kulübümüzde en az 5 yıl faal spor yapmış, en az on resmi müsabakaya katılmış, faal sporu kulübümüzde bıraktığı tarihten itibaren üç yıl içerisinde başvurmuş olmak gerekmektedir.)


Resimleri yüklemek için burayı tıklatın. Gizliliğinizi korumak için Outlook, bu resmin Internet’ten otomatik olarak yüklenmesini engelledi. 25 yıllık üyelerimiz Yüksek Divan Genel Kurul Üyesi olmaya hak kazanırlar.

Üyelik Dökümanları

Not: Giriş aidati dönemsel olarak değişebilmektedir. Lütfen Kulübümüzü arayarak, giriş aidat tutarını teyid ediniz.

Hiç yorum yok: