5 Şubat 2009 Perşembe

Güiza: Gol attığım için de mutluyum

Bursaspor maçında Takımımızın 3. golünü atan oyuncumuz Daniel Güiza, özellikle ilk yarıda iyi bir oyun sergilediklerini ve sahanın her alanında oyunu domine eden taraf olduklarını söyledi. Her zaman tüm takım olarak golü aradıklarını belirten Güiza, golle yeniden buluştuğu için de mutlu olduğunu ifade etti.

Maç sonrası açıklamalar yapan Güiza, oyunu değerlendirirken, "Özellikle ilk yarıda çok iyi bir mücadele sergiledik. Sahada tüm alanı domine eden taraf bizdik. Gol attığım için de mutluyum" dedi.

Yarı finalde hangi rakiple eşleşmek istediği sorulunca ise Güiza, "Bizim için hangi takımın çıkacağı önemli değil. Önemli olan kendi takımımız ve konsantrasyonumuz. Hangi takım çıkarsa çıksın, tur atlayıp Kupa'ya gitmeyi hedefliyoruz" dedi.
Uzun bir aradan sonra golle buluşması konusunda ise Güiza, "Biz tüm ekip olarak gol arıyoruz. Her maçta daha fazla çalışıyorum. Bugün de golü buldum" dedi.
Özel hayatı hakkındaki soruları yanıtlamayacağını belirten Güiza, Alex hakkında ise, "Alex'in ne kadar kaliteli ve üstün yetenekleri olduğunu herkes biliyor. Alex bugün 2 gol attı ve güzel de bir oyun sergiledi" diye konuştu.

1 yorum:

Unknown dedi ki...

www.propvpserverlar.com